Black Impact Foundation

De Global Black Impact Summit (GBIS)

Dubai op 27 februari met invloedrijke mensen van over de hele wereld om samen leiderschap en innovatie binnen de zwarte gemeenschap te vieren onder het thema “Black Excellence: Unleashing the Unexplored Potential for Global Unity”. Bedoeld om diversiteit te stimuleren, duurzame partnerschappen aan te gaan en inspiratie te geven aan de jongere generatie.

Clarence Seedorf sprak zijn optimisme uit over de toekomst van Black excellence en verklaarde: “GBIS dient als een transformerend instrument om onze boodschap over te brengen en toekomstige generaties zwarte leiders te inspireren; de diversiteit onder sprekers en deelnemers is een bewijs van onze collectieve kracht.”

GBIS is een platform om prestaties te vieren, verbindingen te bevorderen en gelijkheid te promoten binnen de wereldwijde zwarte gemeenschap. Met inspirerende lezingen en het erkennen van bijzondere personen, heeft GBIS betrokkenheid bij het verbeteren van Black excellence and leadership wereldwijd opnieuw bevestigd.

Global Black Impact Summit 2024, 27 februari
Global Black Impact Summit 2024, 27 februari

Hoogtepunten van het gala diner

  • NJ Ayuk, voorzitter van de African Energy Chamber, ontving deze prijs voor zijn visionaire leiderschap en innovatie in de energiesector, waardoor hij toekomstige Afrikaanse leiders inspireert.
  • Sabrina Ben Salmi, een veelgeprezen auteur en transformatieve mentor, werd bekroond voor haar baanbrekende bijdragen aan familie- en persoonlijke ontwikkeling.
  • Amadou Gallo Fall, voorzitter van de Basketball Africa League, werd erkend voor zijn cruciale bijdragen aan basketbal en jeugdontwikkeling in Afrika.
  • Luol Deng, voormalig professioneel basketballer, ontving deze prijs voor zijn uitstekende bijdragen op en buiten het veld. Fall nam de prijs namens Deng in ontvangst.