Dwarslopers

Written by asha

Donderdagavond 14 september jl. was de eerste Dwarslopers Dialoog gespreksavond. Met Asha Lalai en het werd een memorabele avond met dank aan de mooie combinatie van studenten, volwassenen en ouderen in het publiek.

Asha: “Ondanks of misschien wel dankzij de verschillende leeftijden, was de verbinding onderling voelbaar. Ik heb oprecht genoten van alle ingrediënten voor een gelukkig leven, die door de deelnemers werden ingebracht. Nederland is 50 geluksexperts rijker 😊

Na de interactieve avond werden er nog een aantal persoonlijke vragen gesteld. Tijdens de vragenronde was goed te merken dat mensen kwetsbaar durfde te zijn. Ze voelde zich veilig, gezien en gehoord. Ik wil metname Etrona van der Heijden en Brian de Mello hiervoor bedanken. Jullie zijn geweldige ‘spaceholders’.

De kers 🍒 op de slagroom was voor mij het live optreden van Brian en Tom de Beer. Ze speelde speciaal voor mij ‘Imagine’ van John Lennon. Wat een verrassing! Zo lief en mooi!

Daarna een drankje, praatje en nog meer muziek bij het kampvuur. Iedereen was gastvrij en alles was fantastisch verzorgd door Eric Van Veluwen en zijn team. Dank je wel allemaal voor deze prachtige avond.”

De Dwarslopers Dialogen staan in het teken van ‘De Vrije Mens’ en worden georganiseerd door:
Vrije Hogeschool
Optimist Media
Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Categories:
Tag: