Wie ben ik?

Mijn roots liggen in India. Ik ben geboren in Paramaribo. In 1975 besloten mijn ouders met 2.500,- gulden en 3 kinderen naar Nederland te emigreren. We kwamen terecht in een opvanghuis. Kort daarna verhuisde we naar Barneveld. Hier groeide ik samen met mijn zus en broertje op. Momenteel woon ik met mijn partner Ronnie, onze drie kinderen en onze trouwe labrador in de polder.

Ik ben een dromer, denker en doener. Een geboren levensgenieter en optimist (mijn bloedgroep is zelfs B positive :). Daarbij ben ik gezegend met een grote dosis activatie en realisatie kracht. Ik heb een passie voor persoonlijke- en collectieve ontwikkeling. Nieuwsgierigheid is mijn kracht, mijn hart is mijn super power en God is mijn beste vriend.

Als kind wilde ik monteur worden bij de Formule 1 of privé detective. Hoewel ik begrijp waarom deze twee beroepen mij aanspreken, is het toch een klein beetje anders gelopen...

Het Ei van Columbus

Na een secretaresse opleiding (omdat mijn vader dit belangrijk vond) en een HR studie, ging ik aan de slag als consultant. Na verschillende reorganisatie trajecten kwam ik erachter dat niemand blij wordt van een reorganisatie. Medewerkers niet, leidinggevenden niet, bestuurders niet en klanten niet.

Ik besloot daarom meer van mijn persoonlijke interesses mee te nemen naar de werkvloer. Ik was al jaren geïnteresseerd in positieve psychologie, neuroscience, filosofie, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. In 1998 meende ik het 'ei van Columbus' te hebben gevonden: Happiness at Work! Al snel werd duidelijk dat ik 'te vroeg' was. Ik besloot mezelf verder te ontwikkelen door de colleges Business Spiritualiteit van Professor Paul de Blot te volgen.

De kracht van kennis en intelligentie; wetenschap, universele wijsheid en persoonlijke verhalen.

Als de grondlegger van werkgeluk in Nederland deel ik wetenschappelijk onderbouwde inzichten, traditionele wijsheden en inmiddels een schat aan persoonlijke verhalen om de performance, creativiteit, resultaten en impact van leiders en teams te verbeteren én de wereld gewoon een beetje mooier te maken. Klinkt vaag en wollig? Niets is minder waar. Het is juist zeer concreet en gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde inzichten, traditionele wijsheid en een schat aan persoonlijke verhalen van leiders, experts, denkers, schrijvers en willekeurige voorbijgangers.

Een belofte die mijn leven veranderde

Toen ik in 2013 te horen kreeg dat ik een genetische hartafwijking heb, ben ik me nog verder gaan verdiepen in de synergie tussen hoofd & hart centrum. Ik heb mijn hart een simpele maar niet eenvoudige belofte gedaan en dat is dat ik alleen die dingen ga doen waar mijn hart zielsgelukkig van wordt. Deze belofte veranderde alles.